17.10.07

Elegir

Vídeo de Trainspotting. Tracta sobre l'opció que fan alguns de NO ELEGIR.

4 comentaris:

Laura ha dit...

Paradoxalment,ara que tenim una àmplia varietat d'opcions a la vida,ara q sembla que tot ha d'esser molt més fàcil resulta que és molt més complexe.Abans la vida era més dura,però un sabia quin era el seu camí simplement perquè no hi havia altra opció. Triar sempre requereix deixar de banda unes opcions per escollir-ne un altra, i això fa madurar a la força, i estar en dubte constant sobre si haurem triat o no el cami correcte...si no es que "triam no triar..."

Guida Al·lès ha dit...

Laura què? Qui ets?
Tens raó amb el que dius. Ben escrit, ben argumentat. Per què ara que tot és més fàcil resulta més complexe? Per què costa triar?

Guida

Laura ha dit...

Hola guida, sóc na Laura Torrandell, l'alumne del Curs d'Informador Juvenil...
Crec que ara costa molt més triar pel fet que tenim més opcions, i això ho complica molt més que no pas si només tinguessim un camí al davant a haver de seguir. Triar costa perquè l'esser humà dubte per naturalesa, i sempre tenim tendència a pensar què hauria passat si haguessim triat l'opció o opcions que forçosament hem de deixar de banda...
Una abraçada,Guida!

Unknown ha dit...

Bon dia al.lots i al.lotes ! Bon dia Guida ! El video de Trainsppoting il.lustra a la perfecció la frase que he elegit de les lectures (...) "Nunca se ha exigido tanto al indivíuo como ahora"(...). Com he comentat al Fòrum (encara que ho he fet d'una manera una mica esquemàtica o breu)als segles passats l'Estat, l'Esglèsia, les Institucions...elegien per el individu i, actualment se li exigeix que eligi constantment (estudis, feina, amics, hipoteques, roba, seguro metge...).